Blomsteropsats.dk: Find blandt 331 Produkter | 12 Kategorier | 8 Brands | 46 Forhandlere

Bedste Bjørn Wiinblad Blomsteropsats: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Bjørn Wiinblad blomsteropsats på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Bjørn Wiinblad Eva blomsteropsats Ø15.5, rosa

  Hvorfor vælge Bjørn Wiinblad Eva blomsteropsats Ø15.5, rosa?

  Bjørn Wiinblad Eva blomsteropsats Ø15.5, rosa er en smuk og unik blomsteropsats designet af den danske kunstner Bjørn Wiinblad. Opsatsen er inspireret af Wiinblads ikoniske Eva-vaser og har en bred hovedform og en kegleformet krop. Den er lavet af blankglaseret porcelæn og har en diameter på 15,5 cm og en højde på 14,5 cm.

  Urtepotten Eva er en farverig og kreativ opsats, der er designet til at skabe liv og personlighed i dit interiør. Den smilende og charmerende Eva med sit lyserøde hår og en lys pink og gul kjole er et unikt stykke, der bliver helt specielt, når du pynter den med blomster eller planter.

  Opsatsens farverige kjolemønster er en nyfortolkning af Bjørn Wiinblads illustrationer fra arkiverne, og dens mandelformede øjne og spidse næse er Wiinblads originale linjer. Opsatsen er en nyfortolkning af en dansk klassiker, der opmuntrer til at udtrykke din egen stil og personlighed i dit hjem.

  Bjørn Wiinblad Eva blomsteropsats Ø15.5, rosa er et perfekt valg til urter, fine sukkulenter, små planter eller blomsterarrangementer. Det er et smukt og unikt stykke, der vil tilføje farve og liv til ethvert rum.

  Bjørn Wiinblads design er kendte for at være glædesfyldte, farverige, frodige og ikke mindst eventyrlige - og Eva-urtepotten er ingen undtagelse. Denne skønne Eva-urtepotte har rosafarvet hår og en farverig kjole i gule og rosa nuancer. Urtepotten måler 14,5 cm i højden og 15,5 cm i diameter - perfekt til krydderurter, sukkulenter eller hvad du nu har lyst til at udstille. Bjørn Wiinblad urtepotteskjuleren er lavet i blankglaseret porcelæn, og formen samt de ikoniske kendetegn er designet ud fra originale Bjørn Wiinblad illustrationer, hvorimod farvesammensætningen og mønstret er en nyfortolkning. Wiinblad var en livsglad kunstner med en farverig personlig, og han var ikke bange for at stå ved sig selv og gå sine egne veje. Denne farverige, glade livslyst afspejles i Eva , der hviler i sig selv, og opfordrer os til at være modige og turde udtrykke vores egen stil og personlighed. Så invitér Eva-urtepotten indenfor - vi lover at det ikke bliver kedeligt!
  Indholdsfortegnelse
  Til Top